GYM MAR STRONG a fost înfiinţată în anul 1992 cu scopul de a promova sportul. Sala de sport GYM MAR STRONG oferă locația ideală dotată cu ultima generație de aparatură în domeniul fitness și body-building, box, kickbox, crossfit și aerobic într-o atmosferă caldă, prietenoasă.

Servicii

b

Aerobic

Aerobicul este una din metodele cele mai eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vieții și de dobândire a unei sănătăți perfecte. Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciții și mișcări care dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului.

b

Fitness

Asociat de cele mai mule ori cu antrenamentul de forță la aparate, fitness-ul înseamnă condiție fizică și cuprinde exerciții de mers, alergare, pedalare, stretching, exerciții la diferite aparate, metode de relaxare și întinderi, toate efectuate sub îndrumarea unui antrenor specializat. Incepe o sesiune chiar acum.

b

Culturism

Culturismul este un sport minunat considerat de foarte multe persoane din întreaga lume, ``un mod de viață``! În multe țări din lume este poate cel mai popular sport, și aceasta datorită faptului ca are o longevitate foarte mare și poate fi practicat de orice persoană trecută de vârsta de 16 ani.

b

Box/Kickbox

Boxul este un sport de autoapărare și recreere, ce poate fi practicat cu succes indiferent de vârstă sau sex. Beneficiile acestui sport includ îmbunătățirea stării de sănătate și a echilibrului interior, ameliorând starea de bine, în general. Boxul nu promovează violența!

b

Crossfit

CrossFit este un program complex și intens de exerciții care exploatează propria greutate și care lucrează toate abilitațile fizice: anduranța cardiovascular- respiratorie, forța, flexibilitatea, vigoarea, puterea, viteza, echilibrul, coordonarea, precizia și agilitatea.

b

Bar Proteic

Studiile arată că un consum ridicat de proteine nu are efecte secundare. De asemenea, ele spun că un dozaj de 1.4-2 grame de proteine per kilogram corp contribuie la protejarea și dezvoltarea masei musculare, atuni când există premise pentru așa ceva (n.r antrenamente specifice).