GYM MAR STRONG a fost înfiinţată în anul 1992 cu scopul de a promova sportul. Sala de sport GYM MAR STRONG oferă locația ideală dotată cu ultima generație de aparatură în domeniul fitness și body-building, box, kickbox, crossfit și aerobic într-o atmosferă caldă, prietenoasă.

Povestea Noastra

GYM MAR STRONG

1992

GYM MAR STRONG a fost înfiinţată în anul 1992 cu scopul de a promova sportul.
Sala de sport GYM MAR STRONG oferă locația ideală dotată cu ultima generație de aparatură în domeniul fitness și body-building, box, kickbox, crossfit și aerobic într-o atmosferă caldă, prietenoasă.

AVANTAJE

Un mare atuu al sălii noastre îl reprezintă faptul că antrenamentele se desfășoară într-un spațiu generos cu volum mare de aer, sala fiind înaltă, bine aerisită şi iluminată natural prin ferestre mari.
Sala este dotată cu echipamente profesionale de ultimă generație. Pentru amatorii de culturism punem la dispoziție o zonă generoasă de lucru cu greutăți libere. Zona de power-lifting este dotată cu aparate pentru toate grupele musculare. Zona pentru antrenamente cardio dispune de benzi de alergat, biciclete verticale, biciclete orizontale, biciclete eliptice, stepper.

GRUP

Pentru sporturile de grup (clase) dispunem de un spațiu separat, amenajat corespunzător.
Sala dispune de vestiare, grupuri sanitare, dulapuri pentru obiecte de valoare, supraveghere video, saună inclusă în abonament, internet gratuit (Wi-Fi).